Szolgáltatásaink

Épületgépészet mesterfokon!
Mi úgy tervezünk, hogy Ön is átlássa a projektet

Szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy azok a legtöbb tervet vegyék le partnereink válláról és minimálisra csökkentsék az ütközési problémákat. 3D tervezés (BIM) segítségével átlátható, kivitelező barát terveket készítünk, az épületgépészet területén megoldásainkat az alacsony energiafogyasztás és kimagasló minőség jellemzik.

image7

A terveket 3D-ben is elkészítjük, így Önnek nem kell elképzelnie a készülő rendszert, azonnali kézzelfogható látványt kap majd.

Nem kell többé plusz időt szánnia a kivitelezőivel való egyeztetésre, terveinket úgy készítjük, hogy az mindenki számára jól átláthatóak legyenek.

Rendszereink építésénél a fő fókusz az energiaigények csökkentésén van, így jelentős költségmegtakarítást érhet el minden egyes hónapban.

Épületgépészeti terveinket magas minőségben, többszöri ellenőrzés mellett készítjük így csökkentve az építés során kibukó ütközési problémákat.

Szolgáltatásaink

Hőszivattyús fűtési-hűtési rendszer tervezése

Komfort szellőztető rendszer tervezése

Uszodai szellőztető rendszer tervezése

Tisztatéri szellőztető rendszer tervezése

Víz és csatornahálózat kiépítése

Szaktanácsadás, konzultáció

Igazságügyi szakértés

Gázhálózat tervezése

Egy projekt sikere a tervezéssel indul.
Kérje árajánlatunkat

Válassza ki az árajánlatkérés típusát, írja meg nekünk a tervezett projekt főbb részleteit és csatolja az esetlegesen elkészült építész alaprajzokat, amennyiben rendelkezik ezekkel. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!